• sns01
  • sns03
  • sns04
Vår CNY-ferie starter fra 23. januar.til 13. februar, hvis du har noen forespørsel, vennligst legg igjen en melding, takk!!!

nyheter

Den mest brukte i vårt daglige liv er scotch tape, som brukes til å forsegle noen bokser, poser, etc., for å oppnå en forseglingseffekt.Kobberfolietape brukes sjelden, men det er viktig.Så hva er kobberfolietape?På hvilke måter kan det brukes?La oss ta en titt sammen!

1. Hva er kobberfolietape?

funksjon for kobberfolietape

Kobberfoliebånd er et slags metallbånd, hovedsakelig brukt i elektromagnetisk skjerming, elektrisk signalskjerming og magnetisk signalskjerming.Elektrisk signalskjerming er hovedsakelig avhengig av den utmerkede ledningsevnen til kobber i seg selv, mens magnetisk skjerming krever kobberfolietape.Overflateledende materiale "nikkel" for å oppnå effekten av magnetisk skjerming, så det er mye brukt i mobiltelefoner, bærbare datamaskiner og andre digitale produkter.

Kobberfolietape er delt inn i enkeltsidig klebende belegg og dobbeltsidig klebende belegg.Ensidig belagt kobberfoliebånd er delt inn i enkeltleder kobberfoliebånd og dobbeltleder kobberfoliebånd.Enkeltleder kobberfolietape betyr at den belagte overflaten ikke er ledende, og bare den andre siden er ledende, så det kalles enleder betyr ensidig ledende ;Dobbeltledende kobberfolietape betyr at den gummibelagte overflaten er ledende, og kobberet på den andre siden er også ledende, så det kalles dobbeltledende som er dobbeltsidig ledning.Det finnes også dobbeltsidige klebebelagte kobberfoliebånd som kan bearbeides med andre materialer til dyrere komposittmaterialer.Den dobbeltsidige klebebelagte kobberfolien har også to typer klebende overflater: ledende og ikke-ledende.Kunder kan i henhold til deres egne behov for ledningsevne Å velge.

2. På hvilke områder kan kobberfolietape brukes?

   Kobberfolietape brukt til polyring Kobberfolietape brukt til elektronisk produkt

1. Bruk av flytende krystallskjerm: Produsenter og kommunikasjonsmarkeder bruker vanligvis kobberfolie til å lime inn elektroniske produkter, inkludert LCD-TVer, dataskjermer, nettbrett, digitale produkter osv., hovedsakelig for å eliminere elektromagnetisk interferens og sikre normal bruk av produktene.

2. Mobiltelefonreparasjon og bruk av skjerming: Fordi kobberfolietapen har egenskapene til elektrisk signalskjerming og magnetisk signalskjerming, er noen vanlig brukte kommunikasjonsverktøy ikke egnet for bruk i spesielle anledninger.Etter spesialbehandling kan de bæres inn i spesielle anledninger.

3. Bruken av stanseskiver: store fabrikkverksteder bruker vanligvis kobberplatematerialer for å produsere produkter, og bruker kobberfoliebåndstansing for å lage skiver og bruke dem til produksjon.Dette vil i stor grad forbedre produksjonseffektiviteten og redusere produksjonskostnadene, noe som er økonomisk og praktisk.

4. Digitale elektroniske apparater er mye brukt: kobberfoliebånd brukes i skjøtene til sentrale luftkondisjoneringsrørledninger, hetter, kjøleskap, varmtvannsberedere, etc. Det er også egnet for høyfrekvent overføring i presisjons elektroniske produkter, datautstyr, ledninger og kabler osv. Det kan isolere elektromagnetisk bølgeinterferens, motstå høy temperatur og forhindre spontan forbrenning.Den brukes i mobiltelefoner, bærbare datamaskiner, elektroniske apparater og andre digitale produkter.Derfor er bruken av kobberfolietape fortsatt svært omfattende.


Innleggstid: 14. desember 2021