• sns01
  • sns03
  • sns04
Vår CNY-ferie starter fra 23. januar.til 13. februar, hvis du har noen forespørsel, vennligst legg igjen en melding, takk!!!

nyheter

 Velkommen til bloggen vår, hvor vi fordyper oss i den fantastiske verdenen avkraftpapirtape.I denne artikkelen vil vi introdusere deg til Shanghai New Era Adhesive Products Co., Ltd., en ledende leverandør av selvklebende tape, og utforske de ulike typene og bruksområdene til dens hvite kraftpapirtape.Bli med oss ​​for å lære hvorfor dette allsidige og bærekraftige produktet har blitt et populært valg på tvers av bransjer.

Shanghai New Times Viscose Products Co., Ltd.: 30 år med fortreffelighet

 Shanghai New Times Adhesive Products Co., Ltd. har vært i forkant av produksjon og salg av tape siden etableringen i 1990. Som gullprodusent er de kjent for sine høykvalitetsprodukter, engasjement for kundetilfredshet og evne til å levere OEM utskrift og tilpassede logotjenester.Deres serie med bånd inkluderer den stadig populære Kraft Paper Tape.

Forstå Kraft Paper Tape

 Kraftpapirtape er en multifunksjonstape laget av hvitt kraftpapir som basismateriale.Påfør deretter et gjenfuktet modifisert stivelseslim eller trykkfølsomt lim.Denne kombinasjonen skaper en sterk, pålitelig og bærekraftig tape som kan brukes i en rekke bruksområder.

Typer hvitKraft papirtape

 1. Vannaktivert hvit kraftpapirtape:

 Denne typen krever en liten mengde vann for å aktivere limet, som deretter forsegler pakken.Den har utmerket vedheft til en rekke overflater, inkludert papp, bølgepapp og papir.Den sikrer en forsegling som er sikker på at den er manipulert, noe som gjør den egnet for frakt, pakking og lagring.

 2. Selvklebende hvit kraftpapirtape:

 Selvklebende hvit kraftpapirtape krever ikke vannaktivering.Den leveres med et trykkfølsomt lim som forenkler tapefremstillingsprosessen.Denne typen er flott for raske, enkle applikasjoner og brukes ofte for hånd, forsegling av konvolutter og andre lette oppgaver.

Fordeler og fordeler

 1. Overlegen styrke og holdbarhet:

 Kraftpapirtape gir imponerende styrke og holdbarhet, og sikrer at pakken din er forsvarlig forseglet under transport.Dens høye rivemotstand gir ekstra beskyttelse og reduserer risikoen for skade eller tukling.

 2. Miljøvern:

 Med den økende betydningen av bærekraft, leter bedrifter etter miljøvennlige alternativer, og kraftpapirtape kan dekke disse behovene.Den er laget av fornybare ressurser og er biologisk nedbrytbar og resirkulerbar.Velgerkraftpapirtapekan bidra til å redusere plastavfall og minimere ditt økologiske fotavtrykk.

 3. Tilpasnings- og merkevarebyggingsmuligheter:

 Shanghai New Times Viscose Products Co., Ltd. forstår viktigheten av merkevarebygging og tilbyr OEM-utskriftstjenester.Med White Kraft Paper Tape kan du vise frem merkevarelogoen og designene dine, og sikre at emballasjen reflekterer bedriftens profesjonalitet og identitet.

Bruksområder i ulike bransjer

 1. E-handel og emballasje:

 Kraftpapirtape er mye brukt i den blomstrende e-handelsindustrien for sin styrke og sikkerhetsfunksjoner.Dens manipulasjonssikre egenskaper gir trygghet for både selgere og kunder.I tillegg gir tilpassede utskriftsalternativer et profesjonelt preg på emballasjen og øker merkevaregjenkjenningen.

 2. Kunst og håndverk:

 Selvklebende hvit kraftpapirtape er perfekt for håndverkselskere.Enten det er for DIY-prosjekter, forsegling av konvolutter eller gaveinnpakning, vil denne allsidige tapen gi et kreativt preg til ethvert prosjekt.

 3. Skrivesaker og kontorrekvisita:

 Både bedrifter og enkeltpersoner kan dra nytte av bekvemmeligheten og miljøvennligheten til kraftpapirtape i hverdagsbruk.Fra å forsegle konvolutter til å organisere filer, denne tapen er en pålitelig følgesvenn for dine behov for skrivesaker.

 for å konkludere:

 White Kraft Paper Tape fra Shanghai New Times Viscose Products Co., Ltd. er et pålitelig, bærekraftig og allsidig tapevalg.Dens overlegne styrke, miljøvennlighet og tilpassbare utskrift gjør den til førstevalget for en rekke bransjer.Enten du er en e-handelsbedrift, en kreativ kunstner eller en kontorarbeider, kan kraftpapirtape dekke limingsbehovene dine samtidig som du har en positiv innvirkning på miljøet.Vurder denne innovative tapeløsningen og bli med i bevegelsen mot en grønnere fremtid.


Innleggstid: Aug-11-2023