• sns01
  • sns03
  • sns04
Vår CNY-ferie starter fra 23. januar.til 13. februar, hvis du har noen forespørsel, vennligst legg igjen en melding, takk!!!

nyheter

HVA BRUKES SMELTLISTER TIL?

Smeltlim, også kjent som "varmt lim", er en termoplast (et materiale som er solid under normale forhold og kan støpes eller støpes under oppvarming).Disse egenskapene gjør det til et populært valg i produkter.Den kan binde materialer raskt og fast, til og med materialer i forskjellige høyder.Smeltlim er ofte brukt i et bredt spekter av industri- og forbrukerprodukter, inkludert mye brukt til forsegling av papp- og fiberpappesker, montering av plastleker, etc., samt produksjon av delikate elektroniske komponenter.Varmsmeltesprøytepistolen kan være en spesialtilpasset dyse designet for fabrikken, eller en smeltelimpistol for enkel kunst og håndverk forberedt for skolebarn.

HVA ER FORDELENE MED SMELT-LIM?

Den utmerkede formbarheten til smeltet plast gjør den meget egnet for gapfylling og fleksibel å bruke.De har lang og stabil holdbarhet og er miljømessig ansvarlige, uten giftig kjemisk avrenning eller fordamping.De vil ikke svekkes når de utsettes for et fuktig miljø.De er ideelle for tett liming av to ikke-porøse overflater.

Dette betyr at varmt lim blir tyktflytende og plastisk ved høye temperaturer og stivner igjen når det avkjøles, og binder dermed gjenstander sammen med høy herdehastighet.

HVILKE OVERFLATER KLISTER VARMT LIM IKKE PÅ?

Varmt lim vil ikke feste seg til veldig glatte overflater, som metall, silikon, vinyl, voks eller fete våte overflater.

Hva kan varmt lim bindes godt med?

Varmt lim kan være ideelt for grove eller mer porøse overflater fordi limet vil være i stand til å fylle små hull og vil binde seg til overflaten mer effektivt når det herdes.

overflaten smelteaske som brukes på
ANDRE FAKTORER FOR VARMLIM-BINDINGSSTYRKE

De to viktigste ytre faktorene å vurdere ved bruk av varmt lim er temperatur og vekt.

Varmt lim er ikke ideelt i høye temperaturer eller kalde omgivelser.De kan ikke holdes godt under ekstremt høy varme.De er lette å smelte og mister form og bindestyrke.Spesielt fordi det varme limet vil knekke i kaldt vær.Denne brytetemperaturen kan avhenge av det spesifikke varme limet du bruker, så det er verdt å sjekke før bruk.

Varmt lim brukes sjelden til høystyrkeapplikasjoner.Den nøyaktige vekten den tåler avhenger av materialene og limet som brukes.


Innleggstid: 19. mai 2021